Ekonomika

Závěsné fólie do vrat výrazně snižují úniky tepla

Závěsné fólie do vrat a průchodů jsou jednoduchým, a přitom efektivním prostředkem, jak snížit úniky tepla ze skladů, provozoven, obchodů a dalších prostor. Podle měření firmy GUMEX fólie mnohonásobně eliminují úniky tepla, a tak přispívají ke zdraví pracovníků i snížení nákladů na energie.

Společnost GUMEX, která se už téměř 30 let specializuje na prodej a výrobu produktů z pryží a plastů, nabízí svým zákazníkům závěsné fólie do vrat a průchodů jako součást svého produktového portfolia. Účinnost těchto fólií sama otestovala, a to hned ve třech skladech s různou velikostí a typem vnitřního uspořádání.

Měření probíhalo na třech různých místech pomocí kalibrovaného teploměru. Pracovníci zaznamenávali ztráty tepla ve třech scénářích: při zavřených dveřích, otevřených dveřích bez fólie a otevřených dveřích s fóliemi. „Naším cílem bylo získat skutečné údaje, které by prokázaly, jak významně dokážou zatažené fóliové pásy při otevřených vratech skladu ovlivnit jeho vnitřní teplotu“, vysvětluje Petr Doležal, vedoucí logistiky ve společnosti GUMEX.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*