Ekonomika

SYNER: Z rodinné firmy mezi tuzemskou stavební špičku

Naším cílem, který platí po celou dobu existence firmy, je i do dalších desítek let být profesionálním partnerem pro investory, stabilním a odpovědným zaměstnavatelem pro stovky vlastních a tisíce dalších lidí v přidružených firmách, uznávanou společností, jejíž jméno se vždy pojí s kvalitou, seriózností a zárukou, říká ředitel společnosti SYNER, JUDr. Robert Špott, MBA.

  • V letošním roce oslavíte 30 let na stavebním trhu. Není moc jiných společností, které mají takto dlouhou historii, jaká je ta vaše?

Za zdůraznění stojí, že společnost SYNER vznikla skutečně na „zelené louce“, bez účasti na jakékoliv formě privatizace. Založili ji a od začátku za firmou stojí pánové Petr Syrovátko a Ing. Jiří Urban, dnes v pozicích akcionářů mateřského SYNER Group. V roce 1991 to pro ně navíc byla první podnikatelská zkušenost a díky kombinaci faktorů, že oba pocházeli ze stavařských rodin a že firmy a lidé toužili po „novém a vlastním“, se jim postupem času podařilo vybudovat společnost s profesionálním vedením, špičkovým know-how, která velice rychle překročila stín rodinné firmy a zkusila si i zahraniční angažmá. SYNER však vždy věděl, kde je doma, a přestože prošel různými vývojovými etapami, standardizací procesů a implementováním korporátních prvků, ponechal si rodinnou atmosféru.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Čtěte také: Pátá generace v čele firmy Podzimek a synové

Nepřehlédněte: SYNER staví na profesionálních týmech s inovativním přístupem

-jik-

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*