Ekonomika

Stavební společnost SYNER pronikla do segmentu hybridních staveb

Na tuzemském stavebním trhu doposud neexistoval segment hybridních staveb, to se ale brzy má změnit. Po oznámení nových partnerství ve Francii, Itálii a dalších zemích se k rodině platformy CREE Buildings připojila také společnost SYNER, s.r.o., aby tímto krokem urychlila skutečně udržitelnou výstavbu v České republice.

Vzhledem k blízkosti a historickým vazbám k Rakousku hledala společnost CREE v České republice silného hráče, kterého našla ve společnosti SYNER. V té se spojuje inovátorský přístup, tradiční hodnoty a udržitelná vize. Firma je navíc odborníkem na občanskou vybavenost, administrativní a obchodní komplexy či průmyslové a logistické terminály, kde se již využívá vysoký stupeň prefabrikace a industrializace, což jsou klíčová kritéria pro projekty CREE. Nyní se SYNER pokusí využít své dlouholeté zkušenosti k urychlení přechodu na udržitelnější výstavbu v zemi.

Po návštěvě centrály v roce 2023 rezonovala témata, jako například kvalita a způsob práce společnosti CREE v souladu se standardy společnosti SYNER a výstupem je potvrzení vzájemné synergie. „Máme více než třicet let bohatých zkušeností v konvenční stavebnictví, v segmentu hybridních staveb jsme však na samém začátku, ale zároveň víme, že máme výbornou výchozí pozici a chceme získat velký náskok před konkurencí,“ uvádí Ing. Lukáš Urban, člen představenstva SYNER Group.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*