Ekonomika

Projekt podporující energetické úspory domácností

House living smart home

Společnosti ČEZ Prodej, Vekra a skupina Komerční banky, představily nový web zaměřený na podporu energetických úspor českých domácnosti. Webové stránky www.energetickeuspory.cz zákazníkům nabízí komplexní řešení pro snižování nákladů na energie zahrnující i pomoc se získáním dotací a výhodné financování.

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ NA JEDNOM MÍSTĚ

Nový web a nabídka spolupráce jsou unikátní v tom, že na jednom místě přináší zákazníkům možnost širšího řešení energeticky úsporné rekonstrukce, která jim pomůže snížit náklady za energie a tím ušetřit. Všichni tři partneři projektu pokrývají klíčové oblasti spojené s energeticky úspornou rekonstrukcí bydlení. ČEZ jako garant technického řešení zajistí instalaci fotovoltaiky či tepelného čerpadla. VEKRA pak dodávku oken a dveří, případně stínění. Skupina KB zajistí výhodné financování, díky kterému klient nemusí na investici do energeticky úsporného bydlení použít své vlastní úspory. Služby pro klienty budeme v této oblasti dále rozvíjet, do budoucna například počítáme s tím, že zákazníci budou moci poptat i zateplení obálky domu a další služby.

Na stránkách www.energetickeuspory.cz má klient možnost si orientačně namodelovat příklad své nemovitosti a okamžitě zjistit, kolik může ušetřit díky instalaci fotovoltaiky, tepelného čerpadla, výměně oken a dveří. Klient získá také informace o vhodném financování rekonstrukce včetně předpokládané měsíční splátky. Zákazník vidí také celkovou výši měsíční úspory v nákladech na energie, a to i po odečtení nákladu na splátku úvěru.

Pokud klient na webu v rámci orientačního propočtu projeví zájem o nabídku jednotlivých partnerů projektu, bude ho daný partner projektu kontaktovat s individuální zvýhodněnou nabídkou.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*