Technologie

BFT představuje nový pohon Phobos BT Veloce

Společnost BFT, specializující se na automatizaci vstupních bran a ovládání přístupových systémů, představuje systém Phobos BT Veloce. Nové řešení rozšiřuje potenciál produktů a služeb společnosti BFT a zároveň tím zvyšuje uživatelské pohodlí automatizace jak pro montážní firmy, tak pro koncové uživatele.

RYCHLOST A ZABEZPEČENÍ V JEDNOM ZAŘÍZENÍ

Trh s řešeními pro automatizaci bran a kontrolu přístupu neustále roste a nabízí stále sofistikovanější a uživatelsky přívětivější produkty. V reakci na rostoucí požadavky zákazníků představuje přední společnost v oboru automatizace BFT nový přírůstek do svého portfolia: Phobos BT Veloce, 24V samosvorný elektromechanický pohon pro křídlové brány do 450 kg a délky 3 m. Phobos BT Veloce se vyznačuje vysokou provozní rychlostí, takže otevření křídla brány do úhlu 90° trvá pouhých 10 sekund. Pohon je také vybaven funkcí detekce překážek a maximalizuje bezpečnost uživatelů díky technologii D-Track, kdy řídicí systém automaticky přizpůsobuje tah brány vnějším podmínkám a zajišťuje spolehlivý provoz. Jednotka zahrnuje řadu elektromechanických pohonů pro byty a bytové domy. Díky rychlosti otevírání a zavírání brány nové pohony výrazně zkracují čekací dobu a zlepšují plynulost pohybu brány, přičemž zároveň zajišťují bezpečnost a snižují riziko neoprávněného vstupu na pozemek. Technologie 24V a integrované elektronické ovládání zajišťují ochranu proti otřesům, čímž odpadá nutnost použití dalších bezpečnostních zařízení. 

PŘIPOJENÍ A FUNKCE PRO MONTÁŽNÍ FIRMY

Jaké změny pocítí montážní firmy? BFT zajistí, že instalace bude rychlá a jednoduchá. Řešení této společnosti umožní montážním firmám a koncovým uživatelům využívat všechny výhody připojení prostřednictvím spolehlivého, bezpečného a pohodlného systému.  Výrobky této značky nabízejí jedinečné a exkluzivní funkce a zároveň se snadno programují a používají. Použité technologie nové generace usnadňují instalaci pohonu a jeho použití pro případné servisní práce. V případě Phobos BT Veloce zjednodušuje instalaci magnetický koncový spínač na horní straně pohonu.  Montážní firmy zde najdou řídicí jednotku, odnímatelné konektory a svorkovnice a také funkci, která využívá vibrace pohonu k tomu, aby pomohla správně pozicovat vrata. Exkluzivní komunikační platforma U-Link pro všechny typy ovládacích panelů a přijímačů umožňuje připojení rozšiřujících karet ovládání: U-Control, U-Base 2 a aplikace Somfy TaHoma®. Byla rozšířena její schopnost spolupracovat se všemi přístupovými zařízeními domácí automatizace. Výsledkem je výrazná časová úspora.

PROPOJENÍ ZKUŠENOSTÍ

BFT je přední značka specializující se na automatizaci bran, garážových vrat, sloupů, dálničních svodidel a parkovacích systémů. V současné době působí společnost BFT po celém světě, má 20 dceřiných společností a více než 530 distributorů ve více než 120 zemích. Společnost byla založena v Thiene v roce 1981 a jejím posláním vždy bylo usnadňovat život zákazníků a lidí, kteří s jejími výrobky pracují. V roce 2004 značku koupila francouzská nadnárodní skupina SOMFY, světová jednička v oblasti domácí automatizace. BFT se tak stala plnohodnotným partnerem s řadou produktů pro domácí, komerční, průmyslovou a komunální automatizaci. Společnost Somfy působí v České republice od roku 1996.

-jik-

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*